AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu kırık görmek

Kahve falında kolu kırık görmek

Kahve falında kolu kırık görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kolu kırık gördüyseniz:

  • Bilinçdışı olarak, geçmişte yaptığınız hataları düşünmeye başlayabilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında kolunun kırık olduğunu görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, istediği yola çıkacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kolunu kırık görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık kol saati görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına delalet eder.

Kahve falında kolu kırık görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını kolu kırık görmek zenginlik elde edeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kırık kol görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine yorulur.

Kahve falında kol kırık görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir