AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kolunu kırık görmek

Kahve falında birinin kolunu kırık görmek

Kahve falında birinin kolunu kırık görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kolunu kırık gördüyseniz:

  • Kısa zamanda olayların akışına uyum sağlabileceksiniz.

Kahve falında kol kırık görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kolu kırık görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çıkış yolları bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin kolunu kırık görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık kol saati görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını kolu kırık görmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kolu kırık görmek hayat boyu çok sevileceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık kol saat görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin kolunu kırık görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir