AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kol saat görmek

Kahve falında kırık kol saat görmek

Kahve falında kırık kol saat görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında kırık kol saat gördüyseniz:

  • Bazı konularda sıkıntılarınız varsa, dile getirmemenizde fayda var.

Kahve falında kırık kol saat görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, kazancının günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık kol saati görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saati kırık görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında camı kırık saat görmek yeni işlere girişileceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında kırık saat görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kırık saat camı görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına alamet eder.

Kahve falında hediye kol saati görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir