AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kol görmek

Kahve falında kırık kol görmek

Kahve falında kırık kol görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık kol gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai bir karara varmadan önce, geçmiş tecrübelerinizi asla unutmamalısınız.

Kahve falında kolu kırık bebek görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, başa iş açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kolu kırık görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırık kol saati görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolu kırık birini görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kolu kırık görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında kolu kırık insan görmek hedeflerini tutturacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kolunu kırık görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin kolunu kırık görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir