AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun kırık olduğunu görmek

Kahve falında kolunun kırık olduğunu görmek

Kahve falında kolunun kırık olduğunu görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında kolunun kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru adımları atmanız durumunda yaşam tarzınızı yenileyebilir, standartlarınızı yükseltebilirsiniz.

Kahve falında kolu kırık insan görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolu kırık görmek yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında kolu kırık birini görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kolunu kırık görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, işlerin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kol saati görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, el açmayacağına yorulur.

Kahve falında kırık kol saat görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, hak yolunu bulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin kolunu kırık görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir