AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin kolunu kırık görmek

Kahve falında sevgilinin kolunu kırık görmek

Kahve falında sevgilinin kolunu kırık görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, donatacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin kolunu kırık gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılma, iletişim ağınızı güçlendirme şansını doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında sevgilinin kolunu kırık görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolu kırık görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kolu kırık görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kolunu kırık görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kol görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol kırık görmek üzüntülü günler yaşanacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir