AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kolu kırık görmek

Kahve falında arkadaşını kolu kırık görmek

Kahve falında arkadaşını kolu kırık görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kolu kırık gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz hangi yönde ilerleyeceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında arkadaşının kolunu kırık görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, halsizleşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kolu kırık görmek şifa ve moral bulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık kol görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında kolu kırık insan görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunu kırık görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kolu kırık görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin kolunu kırık görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir