AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan silahla vurulmak

Kahve falında kolundan silahla vurulmak

Kahve falında kolundan silahla vurulmak yüzünün eskisi gibi güleceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kolundan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Kahve falında silahla kolundan vurulmak başarının ve mutluluğun geleceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolundan silahla vurulmak kısmetlerin çoğalacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla kulağından vurulmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurulmak ama ölmemek arkasından iyi konuşulacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Kahve falında silahla omuzdan vurulmak duygularının karşılığını alamayacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla kafadan vurulmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla kalbinden vurulduğunu görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında silahla alnından vurulmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir