AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kulağından vurulmak

Kahve falında silahla kulağından vurulmak

Kahve falında silahla kulağından vurulmak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla kulağından vurulmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor.

Kahve falında silahla kulağından vurulmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulağından vurulmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah tarafından vurulmak düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silah la vurulmak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, daha geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yakınının silahla vurulduğunu görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının silahla vurulduğunu görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağından silahla vurulmak hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir