AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kalbinden vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla kalbinden vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla kalbinden vurulduğunu görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, borçlarının hafifleyeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında silahla kalbinden vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa, bir an önce uzaklaştırmanızda fayda var.

Kahve falında kalbinden silahla vurulmak çok kötü olaylar yaşayacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına delalettir.

Kahve falında silahla kalbinden vurulduğunu görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Kahve falında silahla kalbinden vurulmak hedeflerini tutturacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbinden vurulmak bazı zevklerinden geri kalacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında birinin kalbinden vurulduğunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına inanılır.

Kahve falında kalbinden kurşunla vurulmak şansının bahtının açılacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinden vurulduğunu görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir