AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolundan bıçaklanmak

Kahve falında kolundan bıçaklanmak

Kahve falında kolundan bıçaklanmak hayatınızın neşe dolacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, başarılarının devamının geleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, maddi imkânlarının artacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında kolundan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Tutkulu ilişkiler, ani çekimler, mevcut ilişkilerde sıcak paylaşımlar yaşanabilir.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, geçimini daha rahat sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla kolunu kesmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında kolunun bıçaklandığını görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini kolundan bıçaklanmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret eder.

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında koldan bıçaklanmak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir