AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kolundan bıçaklanmak

Kahve falında birini kolundan bıçaklanmak

Kahve falında birini kolundan bıçaklanmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında birini kolundan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında bıçakla kolunu kesmek makamının artacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine işarettir.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, vefakar bir insan olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini kolundan bıçaklanmak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kolundan bıçaklanmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine alamet eder.

Kahve falında kolunun bıçaklandığını görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, iyiliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kolundan bıçaklandığını görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir