AnaSayfa / Genel / Kahve falında koldan bıçaklanmak

Kahve falında koldan bıçaklanmak

Kahve falında koldan bıçaklanmak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, dileklerinin yerine geleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok güzel adımlar atılacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine tabir olunur.

Kahve falında koldan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Sorumluluğu olan sözler vermeyin.

Kahve falında bıçakla kolunu kesmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolundan bıçaklanmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında birini kolundan bıçaklanmak rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolundan bıçaklandığını görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalet eder.

Kahve falında koldan bıçaklanmak sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma alamet etmektedir.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sol kolundan bıçaklanmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir