AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına inanılır.

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını gördüyseniz:

  • Güvensizlikler ilerlemenizi zorlaştırıyor.

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda bilezik kırılmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet eder.

Kahve falında bileziğinin kırıldığını görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kırılmış bilezik görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bileziğin kırıldığını görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırılan bilezik görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında bilezik kırılmasını görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, rakiplerini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bileziğin kırılması görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir