AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileziğin kırıldığını görmek

Kahve falında altın bileziğin kırıldığını görmek

Kahve falında altın bileziğin kırıldığını görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, art niyetli kişilere uyacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın bileziğin kırıldığını gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında altın bileziğin kırıldığını görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kırılmış altın bilezik görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bileziğin kırılmasını görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bileziğin kırılması görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, para yatıracağına rivayet eder.

Kahve falında bilezik kırılması görmek manevi olarak da yıpranacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilezik kırılmasını görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış bilezik görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir