AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış bilezik görmek

Kahve falında kırılmış bilezik görmek

Kahve falında kırılmış bilezik görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, başının derde gireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış bilezik gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler size desteklerini açıkça gösterebilirler.Eskiden tanıdığınız kişilerle bağlantı kurmanızın maddi ya da başka türlü bedelleri olsa da, oldukça bilgilendirici olabilir.

Kahve falında altın bileziğin kırılmasını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda bilezik kırılmak herkesin dikkatinin çekileceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında bilezik kırılmak vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, olaylı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bileziğin kırıldığını görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Kahve falında kırılan bilezik görmek böylece kendine güveneceğine, hidayete ermeyi de başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilezik kırılmasını görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine inanılır.

Kahve falında bileziğinin kırıldığını görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir