AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilezik kırılmasını görmek

Kahve falında bilezik kırılmasını görmek

Kahve falında bilezik kırılmasını görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, uzak bir yola gidileceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, hem verimi yükselteceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bilezik kırılmasını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında bileziğinin kırıldığını görmek parasız kalmaya, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında kırılmış altın bilezik görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kırılmış bilezik görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında bilezik kırılmasını görmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına delalettir.

Kahve falında bilezik kırılması görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine işarettir.

Kahve falında altın bileziğin kırıldığını görmek borçlarının kalmayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bileziğin kırıldığını görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet eder.

Kahve falında altın bileziğin kırılması görmek insanlardan uzaklaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir