AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileziğin kırılması görmek

Kahve falında altın bileziğin kırılması görmek

Kahve falında altın bileziğin kırılması görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bileziğin kırılması gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında altın bileziğin kırılması görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bileziğin kırıldığını görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kırılmış altın bilezik görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına inanılır.

Kahve falında altın bileziğin kırılmasını görmek bilincin artacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalettir.

Kahve falında bileziğin kırıldığını görmek tartışmalar yaşanacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına inanılır.

Kahve falında bilezik kırılması görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında bilezik kırılmasını görmek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir