AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılan bilezik görmek

Kahve falında kırılan bilezik görmek

Kahve falında kırılan bilezik görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, dünya mallarının çoğalacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kırılan bilezik gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kendilerinden beklenmeyen zarifliği ya da ortaya koymak istediğiniz konularda size destekçi olmaları veya getirecekleri teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında bileziğinin kırıldığını görmek müjdeli bir haber alacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında altın bileziğin kırılması görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında altın bileziğin kırılmasını görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında kırılan bilezik görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış altın bilezik görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, yalan söylemeye yorulur.

Kahve falında bilezik kırılmak en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında kolunda bilezik kırılmak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir