AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileziğinin kırıldığını görmek

Kahve falında bileziğinin kırıldığını görmek

Kahve falında bileziğinin kırıldığını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, kırgınların barışacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında bileziğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Akıl dışı durumlar ya da yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında bileziğinin kırıldığını görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, sevdiklerinden ayrı kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında altın bileziğin kırılması görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda bilezik kırılmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, işlerindeki karın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış altın bilezik görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış bilezik görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında kırılan bilezik görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bileziğin kırıldığını görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, moralinin bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir