AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna takı takmak

Kahve falında koluna takı takmak

Kahve falında koluna takı takmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna takı takmak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz paraya kavuşabilir veya yüklü miktarda para ödemesi yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında koluna takı takmak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Kahve falında kolunda serum takılı görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine tabir olunur.

Kahve falında takılar takmak tartışmalı durumların sona ereceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında geline takı takmak uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah takı takmak içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında başkasına takı takmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hastalıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında altın takı takmak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, zorluk ve zahmete düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir