AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah takı takmak

Kahve falında siyah takı takmak

Kahve falında siyah takı takmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah takı takmak gördüyseniz:

  • Bir yere gitmeniz ya da birisi ile buluşmanız mümkündür.

Kahve falında siyah takı takmak geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takılar takmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, umutlarının da tükeneceğine işarettir.

Kahve falında yeşil takı takmak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında altın takı takmak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, eşi ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında altın takılar takmak çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına takı takmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi takı takmak maddi açıdan zarar edileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir