AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda serum takılı görmek

Kahve falında kolunda serum takılı görmek

Kahve falında kolunda serum takılı görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, rahat bir nefes alınacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda serum takılı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde çok şanslısınız.

Kahve falında kolunda serum takılı görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında serum takılması görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet eder.

Kahve falında serum takılı görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kazancın günden güne düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda serum görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında koluna serum takıldığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında serumla kan almak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına alamet eder.

Kahve falında hastanede serum taktırmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya alamet etmektedir.

Kahve falında serum görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir