AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı takı takmak

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak gördüyseniz:

  • Aynı sonuçları elde etmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil takı takmak işiyle nam salacağına, yüksek bir makama geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı takı görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük takmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında takı takmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Kahve falında altın takı seti takmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir