AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın takı takmak

Kahve falında altın takı takmak

Kahve falında altın takı takmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, içine fesat düşeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, büyük sorunların yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında altın takı takmak gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında altın takılar takmak ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın takı seti takmak başka alanlara yöneleceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın takı takmak sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah takı takmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil takı takmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, kazancın yetmez olacağına işaret eder.

Kahve falında takı seti takmak hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde takı takmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir