AnaSayfa / Genel / Kahve falında takılar takmak

Kahve falında takılar takmak

Kahve falında takılar takmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takılar takmak gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında takı takmak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takılar takmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah takı takmak şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil takı takmak garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine delalettir.

Kahve falında geline takı takmak stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine yorulur.

Kahve falında takı seti takmak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında altın takı seti takmak algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında koluna takı takmak mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir