AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına takı takmak

Kahve falında başkasına takı takmak

Kahve falında başkasına takı takmak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, her zaman çok başarılı olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, dertlerin günden güne artacağına, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına takı takmak gördüyseniz:

  • Planlarda değişikliğe gidilmesi gerekebilir.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takılar takmak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına takı takmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koluna takı takmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takı seti takmak atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah takı takmak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi takı takmak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında takı takmak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir