AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna kına yakmak

Kahve falında koluna kına yakmak

Kahve falında koluna kına yakmak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, bir fitne çıkarmaya, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna kına yakmak gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok dinlemenizde fayda var.

Kahve falında koluna kına yakmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine kına yakmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geline kına yakmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, hayatının adeta cennete döneceğine işaret eder.

Kahve falında parmağa kına yakmak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında sol eline kına yakmak ortaklarla aranın bozulacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarına kına yakmak haram mal yiyip içeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir