AnaSayfa / Genel / Kahve falında geline kına yakmak

Kahve falında geline kına yakmak

Kahve falında geline kına yakmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, yaşama dört elle sarılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında geline kına yakmak gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Kahve falında geline kına yakmak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin kınası yakmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinin eline kına yakmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına delalet eder.

Kahve falında ayağa kına yakmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında vücuduna kına yakmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, hayırlı bir yuva kuracağına delalettir.

Kahve falında bekar kıza kına yakmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine kına yakmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir