AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine kına yakmak

Kahve falında kendine kına yakmak

Kahve falında kendine kına yakmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, zorlukların günden güne artacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kendine kına yakmak gördüyseniz:

  • Biraz heyecanlı dakikalar yaşadıktan sonra sorunu komşularınız ile birlikte çözeceksiniz.

Kahve falında asker kınası yakmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, hayata karşı cesaretleneceğine inanılır.

Kahve falında kına yakmak istemek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağa kına yakmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde kına yakmak herhangi zarara uğramayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıçına kına yakmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kişiye kına yakmak kendisiyle de gururlanacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüze kına yakmak işlerinin günden güne azalacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir