AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakaya dokunmak

Kahve falında kakaya dokunmak

Kahve falında kakaya dokunmak şükür içinde bir hayat süreceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kakaya dokunmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sosyal açıdan tatmin edici ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kakaya dokunmak kırgınlık yaşanacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında göze dokunmak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölü fare ye dokunmak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye dokunmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında göğe dokunmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavana dokunmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına işarettir.

Kahve falında kıza dokunmak içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında böceğe dokunmak yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir