AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeye dokunmak

Kahve falında cenazeye dokunmak

Kahve falında cenazeye dokunmak kısmetinin açık olacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, rakiplerinin üzüleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında cenazeye dokunmak gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Kahve falında cenazeye dokunmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçına dokunmak moral bozukluğu yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalettir.

Kahve falında yılana dokunduğunu görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün ayağına dokunmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine dokunmak çok büyük kısmetlere sahip olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dokunduğunu hissetmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el ele dokunmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir