AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saati taktığını görmek

Kahve falında kol saati taktığını görmek

Kahve falında kol saati taktığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol saati taktığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri parlak zekanızla etkileyemezseniz, olaylar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında koluna saat taktığını görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, emellere ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kol saati taktığını görmek rahat edileceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet eder.

Kahve falında altın saat taktığını görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine alamet eder.

Kahve falında saat taktığını görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz saat taktığını görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saat taktığını görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluna bilezik taktığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir