AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kol saati taktığını görmek

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek başarıya giden yolların açık olacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, hile ile mal elde etmeye, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında altın kol saati taktığını gördüyseniz:

  • İşyerinizde üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek üzüntü yaşamaya, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol saati taktığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna saat taktığını görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın saat taktığını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine delalettir.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Kahve falında altın kol saati hediye almak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında altın rengi kol saati görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet eder.

Kahve falında altın kol saati bulmak dünyanın kendisine galip gelmesine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir