AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna saat taktığını görmek

Kahve falında koluna saat taktığını görmek

Kahve falında koluna saat taktığını görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, el açmayacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına yorulur.

Kahve falında koluna saat taktığını gördüyseniz:

  • Yeterli bilgi veya desteği yoksa size anlatılanlara inanmamanızda fayda var.

Kahve falında kol saati taktığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, dertlerine derman bulacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna saat taktığını görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat taktığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saat taktığını görmek ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, büyük başarılara imza atılacağına işarettir.

Kahve falında altın saat taktığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Kahve falında birinin saat taktığını görmek ömür boyu devam edeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna bilezik taktığını görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir