AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna bilezik taktığını görmek

Kahve falında koluna bilezik taktığını görmek

Kahve falında koluna bilezik taktığını görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluna bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Hareketi hayatın en önemli parçası olarak kabul eden insanlar için duygusal ilişkide renk çok önemlidir.

Kahve falında koluna bilezik taktığını görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek yüksek bir makamı olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, büyük hatalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını bilezik taktığını görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin bilezik taktığını görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezikler taktığını görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir