AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolları kesilmek

Kahve falında kolları kesilmek

Kahve falında kolları kesilmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kolları kesilmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi sizi karışık düşüncelere ya da ilişkilere itebilir.

Kahve falında kol kesilmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kollarımın kesildiğini görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kol kesilmesi görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işarettir.

Kahve falında sağ kolunun kesildiğini görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kolu kesilmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolları kesilmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulur.

Kahve falında iki kolunun kesildiğini görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir