AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolların kesildiğini görmek

Kahve falında kolların kesildiğini görmek

Kahve falında kolların kesildiğini görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, alın terinin karşılığını alacağına, huzur ve şifa bulacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet eder.

Kahve falında kolların kesildiğini gördüyseniz:

  • Her şeyin azıyla yetinmek olayların rayına oturmasına yardım edebilir.

Kahve falında kolların kesildiğini görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, güzel haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol kesilmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin kolunun kesildiğini görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına inanılır.

Kahve falında kol kesilmesini görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sol kolunun kesildiğini görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kolunun kesildiğini görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir