AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun kesilmesi görmek

Kahve falında kolunun kesilmesi görmek

Kahve falında kolunun kesilmesi görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunun kesilmesi gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Kahve falında başka birinin kolunun kesildiğini görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun kolunun kesildiğini görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun kesilmesi görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında iki kolunun kesildiğini görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kolunun kesildiğini görmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kolunun kesildiğini görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kolu kesilmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kolunun kesildiğini görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir