AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolu kesilmek

Kahve falında başkasının kolu kesilmek

Kahve falında başkasının kolu kesilmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, kendi işinin başına geçeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kolu kesilmek gördüyseniz:

  • Aldığınız bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında kolun kesildiğini görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kolunun kesildiğini görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında kolunu kesildiğini görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kolunun kesildiğini görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol kesilmesini görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına inanılır.

Kahve falında kollarımın kesildiğini görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolun kesilmesi görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kol kesilmek meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir