AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarını morarmış görmek

Kahve falında kollarını morarmış görmek

Kahve falında kollarını morarmış görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, dertlerine derman bulacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında kollarını morarmış gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki rahatsızlıklarınızı dile getirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında morarmış kol görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu mor görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunun mor olduğunu görmek geçecek güzel bir ömre, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında kollarını morarmış görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda morluk görmek önünü göremez olacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına inanılır.

Kahve falında mor kol saati görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında kolda morluk görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunu morarmış görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir