AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun mor olduğunu görmek

Kahve falında kolunun mor olduğunu görmek

Kahve falında kolunun mor olduğunu görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kolunun mor olduğunu gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Kahve falında mor kol saati görmek kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunun mor olduğunu görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yokluk içine gireceğine yorulur.

Kahve falında kolu mor görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına alamet eder.

Kahve falında kolda morarma görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kollarını morarmış görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda morluk görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolda morluk görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında morarmış kol görmek imkânların çok daha iyi olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir