AnaSayfa / Genel / Kahve falında camı kırık kol saati görmek

Kahve falında camı kırık kol saati görmek

Kahve falında camı kırık kol saati görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camı kırık kol saati gördüyseniz:

  • Kim ne düşünürse düşünsün aldırmayın.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında kırık saat camı görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camı kırık saat görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Kahve falında kırık kol saat görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, uzun bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırık kol saati görmek rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulur.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kırık saat görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalettir.

Kahve falında saati kırık görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir