AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kırık görmek

Kahve falında kol kırık görmek

Kahve falında kol kırık görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kısmetin bollaşacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında kol kırık gördüyseniz:

  • Mali, sosyal veya sağlıkla ilgili girişimlerinizden bir tanesi istediğiniz şekilde ilerlemeyecek olabilir veya konuyla hayal ettiğiniz şey aynı olmayabilir.Zamanı daha yararlı işlerle geçirmekte fayda var.

Kahve falında kırık kol görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine delalet eder.

Kahve falında kolunun kırık olduğunu görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolu kırık birini görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırık kol saat görmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine inanılır.

Kahve falında kolu kırık bebek görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin kolunu kırık görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunu kırık görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, hoşluk içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir