AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu kırık bebek görmek

Kahve falında kolu kırık bebek görmek

Kahve falında kolu kırık bebek görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolu kırık bebek gördüyseniz:

  • Rekabetçi yönünüzü hafife alan bazı kişiler ilerlemek istediğiniz önemli bir yolda sizi engellemeye çalışabilirler.

Kahve falında kolu kırık bebek görmek kazancının eksilmeyeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında kolu kırık insan görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık kol saat görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında birinin kolunu kırık görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kolu kırık görmek itibarın sarsılacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık kol saati görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kolu kırık görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Kahve falında kırık kol görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir