AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu kırık insan görmek

Kahve falında kolu kırık insan görmek

Kahve falında kolu kırık insan görmek onlardan hayırsızlık göreceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, çok büyük borçlar alacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, zarar göreceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolu kırık insan gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda harcamalarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında kolu kırık insan görmek fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına delalettir.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kol kırık görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolu kırık görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolu kırık bebek görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kol ve bacak görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, işlerinin kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunun kırık olduğunu görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına işaret eder.

Kahve falında kırık kol saati görmek alım gücünün artacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir