AnaSayfa / Genel / Kahve falında koldaki kılları görmek

Kahve falında koldaki kılları görmek

Kahve falında koldaki kılları görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında koldaki kılları gördüyseniz:

  • Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler.

Kahve falında kolunda kıl çıktığını görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda kıl görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda beyaz kıl görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun kıllarını almak girdiği her işte çok başarılı olacağına, tersliklerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına inanılır.

Kahve falında kolunu kıllı görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, şanssızlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kol kıllarını kesmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolda kıl çıktığını görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir