AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarda kıl görmek

Kahve falında kollarda kıl görmek

Kahve falında kollarda kıl görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kollarda kıl gördüyseniz:

  • Kesin veya doğru bilgilere dayalı konuşmamanız durumunda karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kollarında kıl görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kol altı kılı görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına inanılır.

Kahve falında kollarda kıl görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda kıl görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet eder.

Kahve falında kolun kıllandığını görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, işlerinde kara geçeceğine inanılır.

Kahve falında kol kıllarını almak sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunu kıllı görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kol kılı görmek geçineceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir