AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kıllarını aldırmak

Kahve falında kol kıllarını aldırmak

Kahve falında kol kıllarını aldırmak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak gördüyseniz:

  • Gururlu ya da yanına yaklaşılamaz gibi görünmeyin, bırakın çevreyi sevdiğinizi bile korkutuyorsunuz.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında kolundan kan aldırmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işarettir.

Kahve falında sol koldan kan aldırmak eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına işarettir.

Kahve falında koldan kan aldırmak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında cımbızla kıl aldırmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında bacak kıllarını aldırmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında vücuttan kıl aldırmak devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir