AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtının ağrıdığını görmek

Kahve falında sırtının ağrıdığını görmek

Kahve falında sırtının ağrıdığını görmek elinin dara düşmeyeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, karısının çok mutlu olacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alırken hararetle tartışmak yerine, daha kibar bir yol tercih ederseniz daha fazla sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında sırtının ağrıdığını görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında sırtı ağrımak bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Kahve falında başının ağrıdığını görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında dişin ağrıdığını görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek bir bebek sahibi olunacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin ağrıdığını görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dizleri ağrımak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında belinin ağrıdığını görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir